Wat je van Inskin Institute kunt verwachten? 

We geven we je persoonlijk en deskundig huidadvies op maat, betrokkenheid, veiligheid, professionaliteit en kwaliteit. Je wordt behandeld door BIG-geregistreerde en HBO-opgeleide huidtherapeuten. Dat betekent dat wij handelen volgens de richtlijnen van de overheid en alleen werken met veilige, gecertificeerde apparatuur en producten. Een mooie en gezonde huid bereik je alleen met bewezen technieken, wetenschappelijk onderbouwde methodes, de juiste kennis en ervaring en effectieve producten en hoogwaardige apparatuur. 

Bij Inskin Institute sta jij centraal!

Wij vinden het belangrijk dat je je prettig voelt bij de behandeling die je kiest en dat deze ook het gewenste effect heeft. Mocht dat niet het geval zijn, dan gaan we samen op zoek naar de beste oplossing die bij jouw huid past. Want wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent. Bij Inskin Institute bieden we de beste medische cosmetische oplossingen en sta jij centraal!

Om zorg en kwaliteit op een hoog niveau te kunnen bieden, zijn wij aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten en geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici. Dit betekent dat wij erkend worden door alle zorgverzekeraars. De wereld van de huidtherapie is altijd in beweging, daarom staan ook wij niet stil. Om op de hoogte te blijven van de meest effectieve en innovatieve behandelingen, doen we veel research en volgen we veel cursussen.

Maak een afspraak

  • Sarina Lammers

    Huidtherapeut

    Sarina Lammers is in 2022 bij Inskin Institute komen werken en hierdoor is onze praktijk een goede huidtherapeut rijker! Sarina wilde na het behalen van haar havo-diploma graag in de paramedische sector werken. Na de opleiding Huidtherapie aan De Haagse Hogeschool heeft ze als huidtherapeut veel werkervaring opgedaan in de Randstad. Sarina vindt eerlijkheid en openheid het belangrijkste. Daarnaast vindt ze het heel belangrijk dat de klant zich op zijn of haar gemak voelt. Sarina heeft als doel cliënten altijd het beste advies op maat te geven, dat aansluit op de persoonlijke wensen en leefstijl van de klant. Sarina houdt ervan te werken met wetenschappelijk bewezen methodes en haar kennis en ervaring optimaal in te zetten. Maar het allermooiste aan het vak vindt ze het persoonlijke contact met de klanten en het enthousiasme wanneer het beoogde resultaat is bereikt! 

  • Manuela van Trigt

    Huidtherapeut

    Manuela van Trigt is eigenaar van Inskin Institute. Na haar opleiding aan de Nyenrode Business Universiteit tien jaar werkzaam geweest in het bedrijfsleven. Ze heeft na deze carrière het roer omgegooid en is vanuit haar grote interesse in de huid Huidtherapie gaan studeren. Na de HBO-opleiding Huidtherapie heeft zij bij verschillende klinieken gewerkt, waar zij ook samenwerkte met cosmetisch artsen en dermatologen. Manuela vindt het belangrijk haar cliënten een eerlijk en persoonlijk advies te geven op basis van haar kennis en ervaring. Ze gaat voor zichtbaar resultaat en het geef haar veel voldoening als mensen zelfverzekerder de deur uit gaan. Haar missie is mensen de beste versie van zichzelf te laten zien!

Dit zeggen klanten over ons