HydraFacial

Kan jouw huid wel een flinke oppepper gebruiken, dan is een HydraFacial-behandeling dé perfecte oplossing. HydraFacial is een non-invasieve behandeling die bestaat uit een reiniging van de huid, een fruitzuurpeeling en tot slot het uitzuigen van de poriën met behulp van een speciaal apparaat. Alle onzuiverheden uit de poriën worden opgevangen in een reservoir. Tegelijk worden voedingsstoffen zoals antioxidanten, peptiden en hyaluronzuur diep in de huid gebracht.

 

Bij Inskin Institute bieden we de wereldwijd bekende HydraFacials aan. HydraFacial is een van de krachtigste, niet-invasieve behandelingen voor huidvernieuwing. Wil je niet de downtime van een chemische peeling of microneedling, dan is deze behandeling een uitkomst! Met deze wetenschappelijk bewezen behandeling worden
de diepere huidlagen bereikt en kun je de huidconditie enorm verbeteren. De behandeling is volledig pijnloos, heeft geen hersteltijd en je ziet direct
resultaat!

Maak een afspraak

HydraFacial behandeling

In deze uitgebreide behandeling combineren we een diepe reiniging, een peeling die dode huidcellen
verwijdert, extractie van de poriën en insluizen van hyaluronzuur en antioxidanten die de huid sterk hydrateren en beschermen. Tegelijkertijd kunnen we specifieke huidproblemen nog beter aanpakken met speciale boosters, led-therapie en lymfedrainage.

Maak een afspraak

 • Stap 1: Diepe reiniging & Peeling van rood en blauw licht

  Tijdens de eerste stap wordt de huid gereinigd en worden dode huidcellen losgemaakt. De peeling die daarop volgt, zorgt dat dode huidcellen worden verwijderd. Daarna vindt de extractie plaats van dode huidcellen, mee-eters en overmatig talg dat zich in de poriën bevindt.

 • Stap 2: Booster + Led-therapie

  Tijdens deze stap zetten we specifieke boosters in die de diepere huidlagen bereiken. Deze boosters stemmen we af op waar jouw huid behoefte aan heeft. 

  Door middel van rood led-licht stimuleren we de doorbloeding van de huid zodat de actieve werkstoffen nog beter door de huid worden opgenomen. De golflengte van het licht stimuleert ook de productie van collageen en elastine, waardoor de huid strakker wordt. 

  De golflengte van blauw led-licht zorgt voor extra zuurstof in de huid, waardoor de acne-bacterie vernietigd wordt. Hierdoor zullen puistjes en roodheid verminderen en kun je het ontstaan van nieuwe ontstekingen voorkomen. 

  Bij Inskin Instiute werken we met de Inmode en deze is CE- en FDA-gecertificeerd.

 • Stap 3: Antioxidanten & hydratatie

  Tijdens deze stap sluizen we antioxidanten en hydratatie in de huid. Antioxidanten zijn essentieel voor een gezonde huid, omdat ze helpen de schadelijke effecten van vrije radicalen, veroorzaakt door UV-straling, stress, roken, luchtvervuiling en ongezonde voeding, in de huid te verminderen. Dit beschermt de huid tegen vroegtijdige veroudering, pigmentvlekken, rimpels en fijne lijntjes. Antioxidanten kunnen de huid ook hydrateren en de huidtextuur verbeteren, waardoor de huid er stralender en gezonder uitziet.

Thuisproducten

Om snel het gewenste resultaat te bereiken, is het essentieel dat je voorafgaand aan de behandelingen thuis de geadviseerde producten gebruikt. Het behandelplan is dus altijd tweeledig.

De thuisproducten bevatten ingrediënten die exfoliërend werken en de doorlaatbaarheid van de huid verhogen, waardoor tijdens de behandelingen de actieve werkstoffen optimaal hun werk kunnen doen. Ook zal de huid na de behandeling sneller herstellen en kun je het resultaat van de behandeling behouden.

Wij werken met de cosmeceuticals van Dermaceutic en/of Rhenophase. Cosmeceuticals bevatten actieve ingrediënten die wetenschappelijk zijn onderzocht en bewezen effectief te zijn. Deze producten mogen uitsluitend door artsen en huidtherapeuten worden geadviseerd.

Bekijk alle producten

Welk effect kan je verwachten?

Door de krachtige reiniging zal de huid heel schoon aanvoelen en er fris en gezond uitzien. De actieve bestanddelen van de peeling stimuleren de celdeling, waardoor de huid egaler en gladder wordt. De aanmaak van collageen krijgt hierdoor een boost. Het rode led-licht activeert de boosters in de diepere huidlagen. Het blauwe led-licht vermindert ontstekingen in de huid. Door de antioxidanten en de diepe hydratatie krijgt de huid die befaamde ‘glow’. Antioxidanten beschermen de huid tegen schadelijke invloeden van buitenaf. HydraFacial zorgt voor een gladdere, egalere en stralende huid.

Maak een afspraak

Dit zeggen klanten over ons

Belangrijk om te weten

De HydraFacial-behandeling kent geen downtime en geeft direct zichtbaar resultaat. Het is belangrijk om de eerste dagen na de behandeling de huid niet te exfoliëren en de huid goed te beschermen tegen de felle zon. 

Vragen over HydraFacial

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

De celvernieuwing van de huid duurt 28 dagen. Om de conditie op peil te houden adviseren wij om de behandeling om de 6 weken te herhalen of af te wisselen met andere huidbehandelingen die de celdeling stimuleren.

Moet ik de geadviseerde thuisproducten gebruiken?

Het gebruik van geadviseerde thuisproducten is essentieel als je het resultaat wil behouden.  

Is de HydraFacial-behandeling pijnlijk?

Nee, de HydraFacial -behandeling wordt vaak als heel prettig ervaren.

Hoelang duurt de HydraFacial-behandeling?

Gemiddeld duren de behandelingen tussen 45 en 60 minuten. 

Is de HydraFacial-behandeling ook veilig in de zomermaanden?

Ja, het is veilig om voor en na de behandeling in de zon te gaan. Wel geven we het advies om je huid altijd goed te beschermen tegen de zon met een hoge beschermingsfactor. 

Waarom kies ik voor Inskin Institute?

Bij Inskin Institute geven we je persoonlijk en deskundig huidadvies op maat. Je wordt behandeld door BIG-geregistreerde en hbo-opgeleide huidtherapeuten. Dat betekent dat wij handelen volgens de richtlijnen van de overheid en alleen werken met veilige, gecertificeerde apparatuur en producten. Een mooie en gezonde huid bereik je alleen met bewezen technieken, wetenschappelijk onderbouwde methodes, de juiste kennis en ervaring en effectieve producten en hoogwaardige apparatuur. Bij Inskin Institute bieden we de beste medische cosmetische oplossingen en sta jij centraal!