Doffe huid

Heb je last een doffe of grauwe huid en een vermoeide uitstraling? Wij kunnen de conditie van je huid verbeteren zodat deze weer gaat stralen. Vaak gaat een doffe huid gepaard met vermoeidheid, stress en een gejaagde levensstijl. We helpen we je graag bij het bieden van huidtherapeutische producten en een oplossing voor jouw huidwens. 

Maak een afspraak

 • Microneedling

  Microneedling is een wetenschappelijk erkende en veilige techniek. Superfijne naaldjes van chirurgisch staal maken honderden microkanaaltjes in de huid, zonder deze te beschadigen. Via deze microkanaaltjes kunnen werkstoffen diep in de huid doordringen. Tijdens de behandeling gebruiken we hoogwaardige boosters en medische peelings van het merk Dermeceutic. Deze producten bevatten actieve ingrediënten die tot 200 procent beter in de huid komen. Met deze behandeling in combinatie met sterke antioxidanten, kunnen we de weerstand van de huid verhogen en zal de huid zal meer collageen en elastine gaan aanmaken. Met 4 tot 6 behandelingen kun je een toename van 400 procent collageen en elastine bereiken en een verdikking van de huid tot 140 procent. 

 • Chemische Peeling

  Bij Inskin Institute werken we met medische peelings van het merk Dermaceutics. De peelings zijn op basis van Glycolzuur, Salicylzuur, Melkzuur, Amandelzuur of Tricholoorazijnzuur (TCA). Voor elke type huid is er een geschikte peeling. Chemische peelings zijn vloeistoffen die bestaan uit een formulering van natuurlijke zuren. Met deze zuren kunnen we op een gecontroleerde en veilige manier de celdeling verhogen, waardoor de huid egaler wordt en je de “oude huid” kwijtraakt en een nieuw huidje voor terug krijgt. Op basis van jouw individuele wensen bepalen we welke type peeling het beste past. 

 • Hydrafacial

  Bij Inskin Institute bieden we de wereldwijd bekroonde Hydrafacials aan. Het is een techniek waarbij we de huid in drie stappen behandelen zonder deze te beschadigen. Wil je niet de downtime van een chemische peeling of microneedling, dan is deze behandeling een uitkomst. Met deze wetenschappelijk bewezen behandeling wordt de huid krachtig gereinigd, geëxfolieerd en verzadigd met ontstekingsremmende antioxidanten en hydratatie. Met deze behandeling kun je de huidconditie enorm verbeteren. De behandeling is volledig pijnloos, heeft geen hersteltijd en je ziet direct resultaat!

 • Facials

  We bieden ook minder invasieve huidbehandelingen waar we de conditie van de huid mee kunnen verbeteren. Dit zijn facials die aansluiten op jouw individuele wens, maar geen downtime kennen. In deze behandelingen wordt een dieptereiniging altijd gecombineerd met een milde peeling en masker. 

 • Combinatiebehandeling

  Tijdens het behandeltraject combineren we verschillende technieken met elkaar of wisselen we deze af, om tot een optimaal resultaat te komen. De werking en resultaten van al onze behandelmethoden zijn wetenschappelijk bewezen.

Thuisproducten

Om snel het gewenste resultaat te bereiken, is het essentieel dat je voorafgaand aan de behandelingen thuis de geadviseerde producten gebruikt. Het behandelplan is dus altijd tweeledig.

De thuisproducten bevatten ingrediënten die exfoliërend werken en de doorlaatbaarheid van de huid verhogen, waardoor tijdens de behandelingen de actieve werkstoffen optimaal hun werk kunnen doen. Ook zal de huid na de behandeling sneller herstellen en kun je het resultaat van de behandeling behouden.

Wij werken met de cosmeceuticals van Dermaceutic en/of Rhenophase. Cosmeceuticals bevatten actieve ingrediënten die wetenschappelijk zijn onderzocht en bewezen effectief te zijn. Deze producten mogen uitsluitend door artsen en huidtherapeuten worden geadviseerd.

bekijk alle producten

Dit zeggen klanten over ons

Vragen over huidverbetering

Wat kun je doen om de conditie van de huid te verbeteren?

Met de juiste producten en behandelingen kunnen we DNA-schade van de huidcellen voorkomen en herstellen. 

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Huidverbetering is net als sporten, als je de conditie niet op peil houdt loopt het resultaat weer terug. Ons advies is het resultaat te onderhouden met de juiste thuisproducten en om de zes weken een onderhoudsbehandeling in te plannen.

Zijn de behandelingen pijnlijk?

We zullen eerlijk zijn: de behandelingen zijn niet altijd prettig, maar over het algemeen worden de behandelingen goed verdragen.

Kan ik deze behandelingen combineren met botox en fillers?

Ja dat kan, alleen adviseren we 2 weken tussen de behandelingen te laten zitten. 

Waarom kies ik voor Inskin Institute?

Bij Inskin Institute geven we je persoonlijk en deskundig huidadvies op maat. Je wordt behandeld door BIG-geregistreerde en HBO-opgeleide huidtherapeuten. Dat betekent dat wij handelen volgens de richtlijnen van de overheid en alleen werken met veilige, gecertificeerde apparatuur en producten. Een mooie en gezonde huid bereik je alleen met bewezen technieken, wetenschappelijk onderbouwde methodes, de juiste kennis en ervaring en effectieve producten en hoogwaardige apparatuur. Bij Inskin Institute bieden we de beste medische cosmetische oplossingen en sta jij centraal!