Facials

Bij Inskin Institute bieden we verschillende gezichtsbehandelingen aan die afgestemd zijn op jouw huidwens. Bijvoorbeeld op het gebied van anti-aging. Naarmate we ouder worden, zien we steeds meer zichtbare tekenen van huidveroudering als we in de spiegel kijken. Huidveroudering kunnen we helaas niet tegengaan, maar we kunnen je wel helpen om op een natuurlijke manier de beste versie van jezelf te worden! Zo kun je je storen aan de slechte conditie van je huid, roodheid, pigmentvlekjes, huidverslapping of een oneffen teint. Herken je jezelf hierin? Dan helpen we je graag met onze huidtherapeutische behandelingen en producten.

Ook bieden we oplossingen voor huiden die last hebben van onzuiverheden of Rosacea. We beschikken over verschillende technieken om deze huidproblemen te verminderen.

Maak een afspraak

Behandelingen

De afgelopen decennia zien we dat er steeds meer mogelijk is op het gebied van huidverbetering. Onze kennis over producten en behandelingen wordt groter en wij zien dat de vraag naar “zichtbare”
huidverbetering toeneemt. Ook is men meer bewust dat preventie een grote rol speelt zodat je bepaalde huidproblemen als gevolg van veroudering kunt voorkomen.

Bij Inskin Institute geven we je persoonlijk en deskundig huidadvies op maat. Je wordt behandeld door BIG-geregistreerde en hbo-opgeleide huidtherapeuten. Dat betekent dat wij handelen volgens de
richtlijnen van de overheid en alleen werken met veilige, gecertificeerde apparatuur en producten. Een mooie en gezonde huid bereik je alleen met bewezen technieken, wetenschappelijk onderbouwde methodes, de juiste kennis en ervaring en effectieve producten en hoogwaardige apparatuur. Bij Inskin Institute stemmen we jouw wens af op de beste medische cosmetische oplossingen en sta jij centraal!

Met bewezen technieken zoals hydrafacial, medische peelings, microneedling en gerichte laserbehandelingen kunnen we je huid zelf in beweging krijgen. Waarbij je geleidelijk gaat zien dat de huid egaler, gezonder en steviger wordt en dat de conditie van de huid zal verbeteren. En met de juiste thuisproducten kun je nog meer resultaat bereiken en het effect langer behouden. Zichtbare huidverbetering is echt mogelijk en we helpen je er graag bij!

Je krijgt van ons een persoonlijk behandelplan, een productadvies en een voedingsadvies. Om het optimale resultaat te bereiken is het belangrijk dat je deze adviezen goed naleeft. 

Onze huidtherapeutische behandelingen bestaan uit een dieptereiniging, het uitreinigen van de onzuiverheden in combinatie met een medische peeling, IPL behandeling of Hydrafacial-behandeling. 

Maak een afspraak

 • Microneeling

  Microneedling is een wetenschappelijk erkende en veilige techniek. Superfijne naaldjes van chirurgisch staal maken honderden microkanaaltjes in de huid, zonder deze te beschadigen. Via de microkanaaltjes kunnen werkstoffen diep in de huid doordringen. Tijdens de behandeling gebruiken we hoogwaardige boosters en medische peelings van het merk Dermeceutic. Deze producten bevatten actieve ingrediënten die tot 200 maal beter in de huid komen. Hiermee kunnen we storende pigmentvlekken doeltreffend verminderen. Een bijkomend voordeel is dat de huid als gevolg van de behandeling ook meer collageen en elastine gaat aanmaken. Met 4 tot 6 behandelingen kun je een toename van 400 procent bereiken en een verdikking van de huid tot 140 procent!

 • Chemische Peeling

  Bij Inskin Institute werken we met medische peelings van het merk Dermaceutics. De peelings zijn op basis van Glycolzuur, Salicylzuur, Melkzuur, Amandelzuur of Tricholoorazijnzuur (TCA). Voor elke type huid is er een geschikte peeling. Chemische peelings zijn vloeistoffen die bestaan uit een formulering van natuurlijke zuren. Met deze zuren kunnen we op een gecontroleerde en veilige manier pigmentvlekken behandelen en grove poriën verminderen. Afhankelijk van jouw huidtype, kiezen we welke peeling het beste bij jou past. Dit bepalen we samen op basis van jouw individuele wensen.

 • Fractionele laser

  Bij Inskin Institute werken we met een revolutionaire techniek, de Fractora van Inmode, voor het behandelen van lijntjes en huidverslapping. Met deze techniek kan de huid op een doeltreffende manier in de diepte worden vernieuwd. Verschillende lagen van de huid worden gefractioneerd met naaldjes, wat de aanmaak van collageen en elastinevezels optimaal stimuleert. Radiogolven zorgen ervoor dat het effect hiervan verveelvoudigd wordt. Er bestaat geen enkele andere behandeling waarmee je de huid zo’n effectieve collageenboost kunt geven. De huid wordt zichtbaar strakker, gladder en sterker. Gemiddeld heb je 3 tot 5 behandelingen nodig met een interval van 6 weken. De Fractora is CE-en FDA-gecertificeerd, wat de veiligheid van de apparatuur waarborgt.

 • IPL-behandeling

  IPL (Intense Pulsed Light) een effectieve manier om ouderdomsvlekken en roodheid te behandelen die veroorzaakt wordt door couperose, acne of Rosacea. Bij Inskin Institute werken we met de Lumecca van het InMode-systeem. Door de ingebouwde koeling en juiste lichtverspreiding is de Lumecca geschikt voor de meeste huidtypen. Een bijkomend voordeel van deze behandeling is dat IPL de huid ook verstrakt. De vrijgekomen energie stimuleert namelijk de collageenaanmaak in de huid. In de laser zit een koelsysteem, waardoor de behandeling goed te verdragen is.

  Bij Inskin Instiute werken we met het InMode-systeem, deze apparatuur is CE- en FDA-gecertificeerd en dus veilig.

 • Hydrafacial

  Bij Inskin Institute bieden we de wereldbekroonde Hydrafacials aan. Het is een techniek waarbij we de huid in drie stappen behandelen zonder deze te beschadigen. Wil je niet de downtime (hersteltijd) van een chemische peeling of
  microneedling, dan biedt deze behandeling een uitkomst. Met deze wetenschappelijk bewezen behandeling wordt de huid krachtig gereinigd, geëxfolieerd, gehydrateerd en verzadigd met ontstekingsremmende antioxidanten. Hydrafacial
  geeft een enorme boost aan je huidconditie. De behandeling is volledig pijnloos, heeft geen hersteltijd en je ziet direct resultaat!

Thuisproducten

Om snel het gewenste resultaat te bereiken, is het essentieel dat je voorafgaand aan de behandelingen thuis de geadviseerde producten gebruikt. Het behandelplan is dus altijd tweeledig.

De thuisproducten bevatten ingrediënten die exfoliërend werken en de doorlaatbaarheid van de huid verhogen, waardoor tijdens de behandelingen de actieve werkstoffen optimaal hun werk kunnen doen. Ook zal de huid na de behandeling sneller herstellen en kun je het resultaat van de behandeling behouden.

Wij werken met de cosmeceuticals van Dermaceutic en/of Rhenophase. Cosmeceuticals bevatten actieve ingrediënten die wetenschappelijk zijn onderzocht en bewezen effectief te zijn. Deze producten mogen uitsluitend door artsen en huidtherapeuten worden geadviseerd.

Bekijk alle producten

Dit zeggen klanten over ons

Belangrijk om te weten

Na een behandeling kan de huid er roder uitzien dan normaal. Ons advies is om de eerste dagen geen exfoliërende producten te gebruiken, felle zon te vermijden en je goed te beschermen tegen de zon.

Wanneer je dat wilt, kunnen we je ook adviseren over de juiste post-treatment crèmes en onze speciale, herstellende foundation die de huid camoufleert en ervoor zorgt dat de huid sneller herstelt.

Vergoeding zorgverzekering

Inskin Institute is erkend door alle zorgverzekeraars. Bepaalde indicaties zoals acne, roodheid en pigmentvlekken worden soms vergoed vanuit de aanvullende zorgverzekering. De hoogte van de vergoeding is afhankelijk van jouw verzekering. Bij vergoeding uit de aanvullende zorgverzekering wordt geen aanspraak gemaakt op je eigen risico.

Vragen over gezichtsbehandelingen

Kunnen jullie mij helpen om te bepalen welke gezichtsbehandeling voor mij geschikt is?

Ja, tijdens een vrijblijvend consult kijken we naar je huid en geven we advies over de mogelijkheden.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Gemiddeld heb je 4 tot 6 behandelingen nodig voor zichtbaar resultaat. Huidverbetering is net als sporten, als je de conditie niet op peil houdt loopt het resultaat weer terug. Ons advies is het resultaat te onderhouden met de juiste thuisproducten en onderhoudsbehandelingen.

Moet ik geadviseerde thuisproducten gebruiken?

Ja, deze producten zorgen samen met de behandelingen voor een optimaal resultaat. De producten zorgen ervoor dat de huid beter doorlaatbaar wordt zodat de actieve werkstoffen optimaal hun werk kunnen doen. Ook zal de huid na de behandeling sneller herstellen en kun je het effect van de behandeling langer behouden.

Zijn de behandelingen pijnlijk?

We zullen eerlijk zijn: de behandelingen zijn niet altijd prettig, maar over het algemeen worden de behandelingen goed verdragen.

Kan ik deze behandelingen combineren met botox en fillers?

Ja dat kan, alleen adviseren we 2 weken tussen de behandelingen te laten zitten.

Waarom kies ik voor Inskin Institute?

Bij Inskin Institute geven we je
persoonlijk en deskundig huidadvies op maat. Je wordt behandeld door BIG-geregistreerde en HBO-opgeleide huidtherapeuten. Dat betekent dat wij handelen volgens de richtlijnen van de overheid en alleen werken met veilige, gecertificeerde apparatuur en producten. Een mooie en gezonde huid bereik je alleen met bewezen technieken, wetenschappelijk onderbouwde methodes, de juiste kennis en ervaring, effectieve producten en hoogwaardige apparatuur. Bij Inskin Institute bieden we de beste medisch cosmetische oplossingen en sta jij centraal!