Huidproducten

Vaak zien we door de bomen het bos niet meer. We worden dagelijks geconfronteerd met veel informatie over huidproducten, maar vinden het doorgaans lastig om de juiste producten te kiezen die daadwerkelijk wat doen voor de huid. Zo worden we vaak teleurgesteld en doen huidproducten niet wat ze beloven. Ook kan het zijn dat we verkeerde huidproducten gebruiken voor het huidprobleem of gebruiken we huidproducten op een verkeerde manier. Bij Inskin institute kunnen we door middel van een gratis huidscan een diepgaande huidanalyse maken van je huid, zodat we daadwerkelijk kunnen zien welke specifieke behoeften jouw huid nodig heeft. Dit, gecombineerd met onze ervaring en kennis over productingrediënten en de huid, kunnen we jou het beste op maat advies geven over jouw optimale huidverzorgingsroutine die helpt om je huid in topconditie te krijgen!

Maak een afspraak

Cosmeceuticals

Bij Inskin Institute werken we uitsluitend met ‘cosmeceuticals’. Dit zijn hoogwaardige en effectieve huidproducten die eigenschappen hebben die verder gaan dan alleen verzorgen van de huid. Cosmeceuticals bevatten actieve ingrediënten die wetenschappelijk zijn onderzocht en bewezen effectief te zijn. Deze producten mogen uitsluitend door artsen en huidtherapeuten worden geadviseerd. 

Bij Inskin Institute werken we met de cosmeceuticals van het merk Dermaceutic en Rhenophase, omdat deze huidproducten ons hebben bewezen heel effectief te zijn. Deze producten doen daadwerkelijk wat ze beloven. Als kliniek hebben we kritisch gekeken naar ingrediënten en samenstelling van de producten die passend zijn voor elke huidwens, conditie of huidaandoening. Deze producten zijn vrij van parabenen zoals parfum, alcohol of conserveringsmiddelen. Dit zijn ingrediënten die alleen meer irriterend zijn voor de huid. Daarnaast zijn de producten van Dermaceutic en Rhenophase vegan en niet op dieren getest. 

Wij kunnen door middel van een huidscan met de Observ520X een huidanalyse maken waardoor het inzichtelijk wordt welke specifieke producten het meest doeltreffend zijn voor jouw huid op dit moment. De juiste combinatie is heel persoonlijk en we geven je uitgebreid advies over de ingrediënten. We gunnen je huid de beste verzorging die het verdient!

Maak een afspraak

Dermaceutic Laboratoire

Is een van de bekendste merken op het gebied van medische huidverzoring. De producten van Dermaceutic zijn hoogwaardige cosmeceuticals die zijn ontworpen om de gezondheid en uitstraling van de huid te verbeteren. Deze producten combineren de nieuwste wetenschappelijke inzichten met actieve ingrediënten van de hoogste kwaliteit om de huid te verbeteren en te beschermen tegen veroudering en andere schadelijke invloeden. De producten zijn ontwikkeld in samenwerking met vooraanstaande dermatologen, artsen en huidtherapeuten. 

De producten van Dermaceutic zijn geschikt voor alle huidtypes en bieden effectieve oplossingen voor specifieke huidproblemen, zoals rimpels, pigmentvlekken, acne en rosacea. De producten zijn ontworpen om de huid te verbeteren op zowel korte als lange termijn, zodat je direct resultaat ziet en op de lange termijn een gezondere en stralender huid krijgt. De producten bevatten actieve ingrediënten, zoals hoge percentages hyaluronzuur, salicylzuur, glycolzuur, vitamine C en retinol, die zijn bewezen effectief te zijn in het verbeteren van de huid. Zo heb je altijd een persoonlijk huidverzorginsplan voor elk dagdeel en seizoen die precies aansluit op de behoeften van jouw huid. 

Bekijk alle producten

Rhenophase

Rhenophase is een gerenomeerd merk van cosmeceuticals en biedt een productlijn die heel geschikt is voor de gevoelige huid en de jonge huid. Vaak lukt het niet om voor de gevoelige huid de juiste huidproducten te vinden die werken tegen houdveroudering of de conditie verbeteren. Over het algemeen bevatten producen voor de gevoelige huid vaak milde ingrediënten die de huid niet irriteren, maar de huidconditie niet verbeteren en ook niet echt tegen huidveroudering werken. 

We weten dat cosmeceuticals actieve ingrediënten bevatten die wetenschappelijk zijn onderzocht en bewezen effectief te zijn bij anti-aging en andere huidproblemen. Alleen bevatten de meeste cosmeceuticals hoge percentage werkstoffen die te aggressief zijn voor de gevoelige huid. 

Rhenophase gebruikt alternatieve wetenschappelijk bewezen werkstoffen die wel geschikt zijn voor een gevoelige huid. Daarnaast gebruiken ze een speciale technologie waarbij de ingrediënten in huidproducten worden ingekapseld. Ingekapselde ingrediënten zijn actieve stoffen die zijn ingesloten in kleine bolletjes. Op deze manier wordt het actieve ingrediënt op een hele geleidelijke en gecontroleerde manier afgegeven in de huid waardoor de huid niet geïrriteerd wordt. 

Maak een afspraak

Dit zeggen klanten over ons

Thuisproducten

Om snel het gewenste resultaat te bereiken, is het essentieel dat je voorafgaand aan de behandelingen thuis de geadviseerde producten gebruikt. Het behandelplan is dus altijd tweeledig.

De thuisproducten bevatten ingrediënten die exfoliërend werken en de doorlaatbaarheid van de huid verhogen, waardoor tijdens de behandelingen de actieve werkstoffen optimaal hun werk kunnen doen. Ook zal de huid na de behandeling sneller herstellen en kun je het resultaat van de behandeling behouden.

Wij werken met de cosmeceuticals van Dermaceutic en/of Rhenophase. Cosmeceuticals bevatten actieve ingrediënten die wetenschappelijk zijn onderzocht en bewezen effectief te zijn. Deze producten mogen uitsluitend door artsen en huidtherapeuten worden geadviseerd.