Huidveroudering

Iedereen krijgt te maken met huidveroudering. Naarmate we ouder worden zien we steeds meer zichtbare tekenen van huidveroudering als we in de spiegel kijken. Huidveroudering kunnen we helaas niet tegengaan, maar we kunnen je wel helpen op een natuurlijke manier de beste versie van jezelf te worden. Je kunt je na verloop van tijd gaan storen aan de slechtere conditie van je huid, opvallende roodheid, pigmentvlekjes, verslapping van de huid of een oneffen teint. Herken je jezelf hierin? Dan helpen we je graag bij het bieden van huidtherapeutische producten en oplossingen voor jouw huidwens. 

Maak een afspraak

Behandelingen

Verouderen is een natuurlijk proces. Huidtherapeutische behandelingen en producten bieden gelukkig steeds meer mogelijkheden. We zien dan ook een toenemende vraag naar wetenschappelijk bewezen huidverbetering. Mensen zijn zich er veel meer van bewust dat preventie en onderhoud een belangrijke rol speelt bij het voorkomen van huidproblemen. 

Bij Inskin Institute geven we je persoonlijk en deskundig huidadvies op maat. Je wordt behandeld door BIG-geregistreerde en HBO-opgeleide huidtherapeuten. Dat betekent dat wij handelen volgens de richtlijnen van de overheid en alleen werken met veilige, gecertificeerde apparatuur en producten. Een mooie en gezonde huid bereik je alleen met bewezen technieken, wetenschappelijk onderbouwde methodes, de juiste kennis en ervaring en effectieve producten en hoogwaardige apparatuur. Bij Inskin Institute stemmen we jouw wens af op de beste medische cosmetische oplossingen en sta jij centraal!


Zichtbare huidverbetering is écht mogelijk en we helpen je er graag bij! Met bewezen technieken zoals hydrafacial, medische peelings, microneedling en gerichte laserbehandelingen kunnen we je huid een flinke boost geven. Waarbij je geleidelijk gaat zien dat de huid egaler, gezonder en steviger wordt en dat de conditie van de huid zal verbeteren. En met de juiste thuisproducten kun je nog meer resultaat bereiken en het effect langer behouden. 

Maak een afspraak

 • Microneedling

  Microneedling is een wetenschappelijk erkende en veilige techniek. Superfijne naaldjes van chirurgisch staal maken honderden microkanaaltjes in de huid, zonder deze te beschadigen. Via de microkanaaltjes kunnen werkstoffen diep in de huid doordringen. Tijdens de behandeling gebruiken we hoogwaardige boosters en medische peelings van het merk Dermeceutic. Deze producten bevatten actieve ingrediënten die tot 200 maal beter in de huid komen. Hiermee kunnen we storende pigmentvlekken doeltreffend verminderen. Een bijkomend voordeel is dat de huid als gevolg van de behandeling ook meer collageen en elastine gaat aanmaken. Met 4 tot 6 behandelingen kun je een toename van 400 procent bereiken en een verdikking van de huid tot 140 procent! 

 • Chemische Peeling

  Bij Inskin Institute werken we met medische peelings van het merk Dermaceutics. De peelings zijn op basis van Glycolzuur, Salicylzuur, Melkzuur, Amandelzuur of Tricholoorazijnzuur (TCA). Voor elke type huid is er een geschikte peeling. Chemische peelings zijn vloeistoffen die bestaan uit een formulering van natuurlijke zuren. Met deze zuren kunnen we op een gecontroleerde en veilige manier pigmentvlekken behandelen. Afhankelijk van de diepte van het pigment en jouw huidtype, kiezen we voor een bepaald type peeling. Dit bepalen we samen op basis van jouw individuele wensen.

  Bij Inskin Instiute werken we met de Inmode en deze is CE- en FDA-gecertificeerd.

 • Hydrafacial

  Bij Inskin Institute bieden we de wereldbekroonde Hydrafacials aan.Het is een techniek waarbij we de huid in drie stappen behandelen zonder de  huid te beschadigen. Wil je niet de downtime van een chemische peeling of microneedling dat biedt deze behandeling een uitkomst. Met deze wetenschappelijk bewezen behandeling wordt de huid krachtig gereinigd, geëxfolieerd en verzadigd met ontstekingsremmende antioxidanten en hydratatie. Met deze behandeling kan je de huidconditie enorm mee verbeteren. De behandeling is volledig pijnloos, geen hersteltijd en je ziet direct resultaat!

 • Fractionele laser

  Bij Inskin Institute werken we met een revolutionaire techniek de Fractora van Inmode voor lijntjes en huidverslapping. Met deze techniek kan de huid op een doeltreffende manier in de diepte worden vernieuwd. Verschillende lagen van de huid worden gefractioneerd met naaldjes, waardoor de aanmaak van collageen en elastinevezels optimaal gestimuleerd wordt. Radiogolven zorgen ervoor dat het effect hiervan verveelvoudigd wordt. Er bestaat geen enkele andere behandeling waarmee je de huid zo’n effectieve collageen boost kan geven waardoor de huid strakker, gladder en sterker wordt. Gemiddeld heb je 3 tot 5 behandelingen nodig met een interval van 6 weken. De Fractora is CE-en FDA-gecertificeerd, wat de veiligheid van de apparatuur waarborgt. 

 • IPL behandeling

  IPL (Intense Pulsed Light) een effectieve manier om ouderdomsvlekken en roodheid mee te behandelen. Bij Inskin Institute werken we met de Lumecca van het InMode-systeem. Door de ingebouwde koeling en juiste lichtverspreiding is de Lumecca geschikt voor de meeste huidtypen. Een bijkomend voordeel van deze behandeling is dat IPL de huid ook verstrakt. De vrijgekomen energie stimuleert namelijk de collageenaanmaak in de huid. In de laser zit een koelsysteem, waardoor de behandeling goed te verdragen is. 

  Bij Inskin Instiute werken we met het InMode-systeem, deze apparatuur is CE- en FDA-gecertificeerd en dus veilig.

 • Combinatiebehandeling

  Tijdens het behandeltraject combineren we verschillende technieken met elkaar of wisselen we deze af, om tot een optimaal resultaat te komen. De werking en resultaten van al onze behandelmethoden zijn wetenschappelijk bewezen.

Thuisproducten

Om snel het gewenste resultaat te bereiken, is het essentieel dat je voorafgaand aan de behandelingen thuis de geadviseerde producten gebruikt. Het behandelplan is dus altijd tweeledig.

De thuisproducten bevatten ingrediënten die exfoliërend werken en de doorlaatbaarheid van de huid verhogen, waardoor tijdens de behandelingen de actieve werkstoffen optimaal hun werk kunnen doen. Ook zal de huid na de behandeling sneller herstellen en kun je het resultaat van de behandeling behouden.

Wij werken met de cosmeceuticals van Dermaceutic en/of Rhenophase. Cosmeceuticals bevatten actieve ingrediënten die wetenschappelijk zijn onderzocht en bewezen effectief te zijn. Deze producten mogen uitsluitend door artsen en huidtherapeuten worden geadviseerd.

Bekijk alle producten

Dit zeggen klanten over ons

Vragen over huidveroudering

Wat veroorzaakt huidveroudering

Naast de huidveroudering die genentisch is bepaald (60%), wordt de overige 40% bepaald door omgevingsfactoren zoals blootstelling aan zonlicht, luchtvervuiling, roken, voeding en stress. Dit kun je met de juiste producten en behandelingen beïnvloeden.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Gemiddeld heb je 4 tot 6 behandelingen nodig voor zichtbaar resultaat. Huidverbetering is net als sporten, als je de conditie niet op peil houdt loopt het resultaat weer terug. Ons advies is het resultaat te onderhouden met de juiste thuisproducten en onderhoudsbehandelingen. 

Moet ik geadviseerde thuisproducten gebruiken?

Deze producten zorgen voor een optimaal resultaat. Zij zorgen ervoor dat de huid beter doorlaatbaar wordt zodat de actieve werkstoffen optimaal hun werk kunnen doen. Ook zal de huid na de behandeling sneller herstellen en het effect kan je er mee behouden. 

Zijn de behandelingen pijnlijk?

We zullen eerlijk zijn: de behandelingen zijn niet prettig, maar over het algemeen worden de behandelingen goed verdragen. 

Kan ik deze behandelingen combineren met botox en fillers?

Ja dat kan, alleen adviseren we 2 weken tussen de behandelingen te laten zitten. 

Waarom kies ik voor Inskin Institute?

Bij Inskin Institute geven we je persoonlijk en deskundig huidadvies op maat. Je wordt behandeld door BIG-geregistreerde en HBO-opgeleide huidtherapeuten. Dat betekent dat wij handelen volgens de richtlijnen van de overheid en alleen werken met veilige, gecertificeerde apparatuur en producten. Een mooie en gezonde huid bereik je alleen met bewezen technieken, wetenschappelijk onderbouwde methodes, de juiste kennis en ervaring en effectieve producten en hoogwaardige apparatuur. Bij Inskin Institute bieden we de beste medische cosmetische oplossingen en sta jij centraal!