Huidanalyse met de Observ520X

Wil jij graag weten én meten hoe de conditie van je huid is? Met de Observ520X huidanalysetool kunnen we een professionele huidanalyse maken. De Observ maakt gebruik van geavanceerde technologieën, zoals UV-licht en gepolariseerd licht, om de huid tot in de diepere huidlagen te onderzoeken. 

Zo krijgen we gedetailleerde informatie over de gezondheid en de kwaliteit van je huid. 

De Observ kan verschillende aspecten van de huid meten, zoals de huidtextuur, rimpels en fijne lijntjes, pigmentatie, zonschade, poriegrootte, talgproductie en vochtgehalte. De meetresultaten kunnen worden opgeslagen zodat je ze in de loop van de tijd met elkaar kunt vergelijken. Dit kan je helpen om de specifieke behoeften van je huid te begrijpen en het resultaat van de behandelingen zichtbaar te maken. 

Op basis van de meetresultaten krijg je van ons advies welke huidverzorgingsproducten het beste bij je huid passen en welke behandelingen het beste resultaat geven. 

Maak een afspraak

Behandeling

De huidscan met de Observ520X is een eenvoudige procedure die wordt uitgevoerd door een ervaren huidtherapeut. 

De huidanalyse met de Observ gaat als volgt:

  • Reiniging van de huid: De huid moet volledig schoon en vrij van make-up zijn voordat de Observ-scan wordt uitgevoerd. 
  • Fotografie van de huid: De huidtherapeut maakt foto's van de huid met de Observ. Het apparaat maakt gebruik van verschillende soorten licht, zoals UV-licht en gepolariseerd licht, om de huid tot in de diepere lagen te analyseren. Het hele gezicht wordt gefotografeerd, specifieke gebieden kunnen gedetailleerd worden bekeken.
  • Analyse van de huid: De Observ-software analyseert de foto's van de huid en toont de resultaten op een computerscherm. Gekeken wordt naar huidtextuur, pigmentatie, roodheid, poriegrootte, talgproductie en vochtgehalte. Met deze resultaten krijgen we een goed beeld van de conditie van je huid.
  • Advies voor huidverzorging: Op basis van de resultaten van de Observ geven we je een persoonlijk advies over de juiste huidverzorgingsproducten en behandelingen die het beste passen bij jouw huid. 
Maak een afspraak

Dit zeggen klanten over ons

Belangrijk om te weten

De Observ huidscan is een nauwkeurige, eenvoudige procedure die tot in de diepere huidlagen een gedetailleerd beeld geeft van de conditie van je huid. 

Op basis van deze professionele huidanalyse krijg je een persoonlijk product- en behandeladvies om tot de beste resultaten te komen.

Vragen over de Observ520X scan

Is deze huidscan gratis?

Ja, deze huidscan en het huidtherapeutisch advies is gratis en vrijblijvend.

Hoelang duurt een huidscan?

De huidscan duurt maar enkele minuten.

Is deze scan schadelijk voor mijn huid?

Nee, het licht dat vrijkomt is niet schadelijk voor de huid. 

Waarom kies ik voor Inskin Institute?

Bij Inskin Institute geven we je
persoonlijk en deskundig huidadvies op maat. Je wordt behandeld door BIG-geregistreerde en hbo opgeleide huidtherapeuten. Dat betekent dat wij handelen volgens de richtlijnen van de overheid en alleen werken met veilige, gecertificeerde apparatuur en producten. Een mooie en gezonde huid bereik je alleen met bewezen technieken, wetenschappelijk onderbouwde methodes, de juiste kennis en ervaring, effectieve producten en hoogwaardige apparatuur. Bij Inskin Institute bieden we de beste medisch cosmetische oplossingen en sta jij centraal!