We helpen je graag jouw huidprobleem op te lossen

 •  

  Acne

  Acne kan op verschillende leeftijden tot uiting komen. Het is één van de meest voorkomende huidklachten en uiten zich in puistjes en mee-eters gepaard met roodheid en soms met een vette huid en grove poriën.

  Bekijk meer
 •  

  Ongewenste haargroei

  Veel mensen hebben last van ongewenste haargroei. Met name door hormonale schommelingen kan op sommige plekken ongewenste haargroei ontstaan. Denk aan de pubertijd, zwangerschap, overgang, maar ook medicatie kan van invloed zijn. Ongewenste haargroei kan voor zowel mannen als vrouwen een vervelend probleem zijn.

  Bekijk meer
 •  

  Huidveroudering

  Iedereen krijgt te maken met huidveroudering. Naarmate we ouder worden zien we steeds meer zichtbare tekenen van huidveroudering als we in de spiegel kijken. Huidveroudering kunnen we helaas niet tegengaan, maar we kunnen je wel helpen op een natuurlijke manier de beste versie van jezelf te worden.

  Bekijk meer
 •  

  Roodheid

  Couperose is een aandoening waarbij de huid rood wordt en kleine bloedvaatjes zichtbaar blijven. Rosacea lijkt op couperose, alleen is er sprake van ontstekingen in de huid. Je kunt last hebben van een branderig gevoel op de huid of jeuk. Vaak ervaren mensen dit bij zichzelf als ontsierend.

  Bekijk meer
 •  

  Doffe huid

  Naast de tekenen van huidveroudering kan je ook te maken hebben met een doffe en grauwe uitstraling en is de wens om de conditie te verbeteren en je huid weer te laten stralen. Vaak gaat een doffe huid gepaard met vermoeidheid, stress en een gejaagde levensstijl. We helpen we je graag bij het bieden van huidtherapeutische producten en een oplossing voor jouw huidwens.

  Bekijk meer
 •  

  Pigmentvlekken

  Bij Inskin Institute kunnen we pigmentvlekken relatief
  makkelijk en veilig behandelen. Er zijn verschillende behandelingen mogelijk om pigmentvlekken aan te pakken. Welke behandeling voor jou het meest geschikt is, hangt af van verschillende factoren waaronder het soort pigment, je huidtype en
  je leefstijl.

  bekijk meer
 •  

  Acne littekens

  Acne littekens ontstaan als gevolg van een ontstekingsreactie in de huid. Na het krijgen van een puistje blijven soms nog maanden rode/paarse of gepigmenteerde vlekjes zichtbaar in de huid. Soms kan er zelfs een relief verschil onstaan.

  Bekijk meer
 •  

  Bultjes en ouderdomswratjes

  Naarmate we ouder worden, kunnen we te maken krijgen met onschuldige huidoneffenheden. Denk aan fibromen (bultjes), ouderdomswratjes en bloedblaartjes. Het verwijderen van fibromen, ouderdomswratjes en bloedblaartjes doen we door middel van coagulatietherapie met de Zapper.

  Bekijk meer
 •  

  Melasma

  Melasma is een pigmentstoornis waarbij grillige, donkerbruine vlekken in het gezicht ontstaan. Vaak ontstaat melasma tijdens de zwangerschap, daarom noemt men dit ook wel een zwangerschapsmasker. Maar ook andere hormonale schommelingen kunnen de aanmaak van pigment stimuleren.

  Bekijk meer
 •  

  Schimmelnagels

  Het hebben van schimmelnagels is een nare en hardnekkige aandoening. In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht is dat schimmelnagels helaas niet vanzelf weggaan. Bij Inskin Institute kunnen we nagels behandelen met de laser. Het laserlicht dringt door de nagel heen en wordt omgezet in warmte. Onder deze temperatuur worden de cellen van de
  schimmels vernietigd.

  Bekijk meer
 •  

  Littekens

  Littekens kunnen ontstaan na een beschadiging van de huid. In principe ontstaat na elke wondje in de huid een litteken. Sommige zijn niet eens zichtbaar en anderen zijn wel duidelijk te zien. Ze kunnen veroorzaakt zijn door een operatie, een ongeval, een zwangerschap maar ook door bijvoorbeeld acne.

  Bekijk meer
 •  

  Striae

  Striae zijn striemen op de huid die kunnen ontstaan doordat de huid plaatselijk te veel is opgerekt in een korte tijd. Het onderhuidse bindweefsel is als het ware gescheurd. Meestal zien we striae na een zwangerschap, intensieve lengtegroei in de pubertijd, bij een snelle gewichtstoename en bij overmatige spiergroei.

  Bekijk meer