Bekijk hier all onze behandelingen

 •  

  Morpheus8

  De Morpheus 8 is een geavanceerde behandeling die gebruikmaakt van fractionele radiofrequentie en microneedling om de huid te verjongen en te verstrakken, terwijl het de productie van collageen en elastine bevordert voor een gladdere, stevigere huidtextuur. Het richt zich op fijne lijntjes, rimpels, acne littekens en verbetert de algehele huidkwaliteit, waardoor een jeugdige en stralende teint ontstaat.

  Bekijk meer
 •  

  Acnetherapie

  Bijna iedereen heeft wel eens last van puistjes. Acne
  is één van de meest voorkomende huidklachten en kan grote impact hebben op je leven. Hormonen kunnen in de puberteit een trigger zijn voor acne, maar ook op latere leeftijd kun je last krijgen van acne.

  Bekijk meer
 •  

  Facials

  Bij Inskin Institute bieden we verschillende gezichtsbehandelingen aan die afgestemd zijn op jouw huidwens. Bijvoorbeeld op het gebied van anti-aging.

  Bekijk meer
 •  

  Medische peeling

  Wil je een frissere uitstraling, minder grove poriën of minder fijne lijntjes? Dan bieden medische peelings dé oplossing!

  Bekijk meer
 •  

  Cosmelan

  Met de Cosmelan-behandeling kunnen we het overmatig
  pigment in de huid op een veilige manier verwijderen. Ook het pigment dat zich in de dieper huidlagen bevindt door hormonale schommelingen.

  Bekijk meer
 •  

  IPL behandeling

  IPL (Intense Pulsed Light) is de beste en meest effectieve manier om roodheid en couperose te verminderen.

  Bekijk meer
 •  

  Coagulatietherapie

  Het verwijderen van fibromen, ouderdomswratjes en bloedblaartjes doen we door middel van coagulatietherpie met de Zapper. Hiermee kunnen we op een veilige en doeltreffende manier goedaardige huidbultjes verwijderen.

  Bekijk meer
 •  

  Hydrafacial

  Bij Inskin Institute bieden we de wereldwijd bekende HydraFacials aan. HydraFacial is een van de krachtigste, niet-invasieve behandelingen voor huidvernieuwing. Wil je niet de downtime van een chemische peeling of microneedling, dan is deze behandeling een uitkomst!

  Bekijk meer
 •  

  Laserontharen

  Wie wil nou niet een leven zonder haren op ongewenste plekken? Ongewenste haargroei kan je onzeker maken, maar kan ook een lastig probleem vormen voor zowel mannen als
  vrouwen.

  Bekijk meer
 •  

  Observ520X

  Wil jij graag weten én meten hoe de conditie van je huid is? Met de Observ520X huidanalysetool kunnen we een professionele huidanalyse maken. De Observ maakt
  gebruik van geavanceerde technologieën, zoals UV-licht en gepolariseerd licht, om de huid tot in de diepere huidlagen te onderzoeken.

  Bekijk meer
 •  

  Microneedling

  Microneedling is een wetenschappelijk erkende en
  veilige techniek. Superfijne naaldjes van chirurgisch staal maken honderden microkanaaltjes in de huid, zonder deze te beschadigen. Via de microkanaaltjes kunnen werkstoffen diep in de huid doordringen.

  Bekijk meer
 •  

  Camouflagetherapie

  Met camouflagetherapie kunnen we opvallende kleurafwijkingen in de huid corrigeren, denk bijvoorbeeld aan puistjes, pigmentvlekken en roodheid.

  Bekijk meer
 •  

  Huidproducten

  Bij Inskin Institute werken we uitsluitend met ‘cosmeceuticals’. Dit zijn hoogwaardige en effectieve huidproducten die eigenschappen hebben die verder gaan dan alleen verzorgen van de huid. Cosmeceuticals bevatten actieve ingrediënten die wetenschappelijk zijn onderzocht en bewezen effectief te zijn. Deze producten mogen uitsluitend door artsen en huidtherapeuten worden geadviseerd.

  Bekijk meer
 •  

  Schimmelnagel behandeling

  Bij Inskin Institute kunnen
  we nagels behandelen met de laser. Het laserlicht dringt door de nagel heen en wordt omgezet in warmte. Onder deze temperatuur worden de cellen van de schimmels vernietigd.

  Bekijk meer