Camouflagetherapie

Met camouflagetherapie kunnen we opvallende kleurafwijkingen in de huid corrigeren, denk bijvoorbeeld aan puistjes, pigmentvlekken en roodheid. Deze kleurafwijkingen kunnen we bijvoorbeeld behandelen met IPL-behandelingen of peelings. Soms zoek je een tijdelijke oplossing en gebruik je hiervoor make-up om zichtbare kleurverschillen te verbergen. Gewone foundations en poeders verstoppen de huid en sluiten de huid af, waardoor acne kan worden getriggerd. Ook is de dekking vaak niet natuurlijk of zweet je het er snel vanaf. Wil je storende plekjes tijdelijk camoufleren met een natuurlijke uitstraling, zonder dat de huid beschadigd raakt? Dan bieden wij een veilige medische camouflage-optie met de producten van Oxygenetix. Deze producten werken tevens huidverbeterend.

Maak een afspraak

Behandeling & Post treatment

Wij bieden de foundations van Oxygenetix en deze zijn veel meer dan een foundation! De foundation is speciaal ontworpen om kleurafwijkingen veilig te corrigeren zoals pigmentvlekjes, acne, rosacea, eczeem, littekens, melasma en andere roodheid en huidoneffenheden. De foundation werkt daarnaast sterk anti-aging. Oxygenetix is de enige foundation die we veilig kunnen aanbrengen na een behandeling, zelfs op een open huid.

OXygenetix sluit de huid niet af, is zuurstof-doorlatend en bevat 100 procent natuurlijke ingrediënten. De foundation bevat geen parabenen, is waterbestendig en past zich aan de eigen huidskleur aan. Oxygenetix geeft een natuurlijke dekking, is antibacterieel en ontstekingsremmend en daardoor ook zeer geschikt voor gevoelige en acne-huid. Door het zuurstofcomplex wordt je huid gezonder en herstelt hij sneller na een behandeling. Je huid zal er direct gezonder en frisser uitzien!

Maak een afspraak

Daarnaast is Oxygenetix een sterk anti-aging product. De foundation bevat essentiële ingrediënten tegen huidveroudering die de werking van anti-aging producten versterken. Oxygenetix voelt als een ademende tweede huid, gewichtloos en is op basis van aloë vera dat de huid kalmeert. Bovendien bevat het een minerale SPF 25 filter om de huid te beschermen tegen de schadelijke UVA- en UVB-stralen. De foundation zorgt voor een natuurlijke dekking, geeft niet af en gaat niet in de fijne lijntjes zitten. Het bevat een gepatenteerd Ceravitae-complex dat zuurstof aantrekt en waardoor de productie van collageen en elastine in de huid toeneemt. PCA’s en hyaluronzuur zorgen voor optimale hydratatie en bescherming van de huid.

Bekijk alle producten

Dit zeggen klanten over ons

Belangrijk om te weten

Bij Inskin Institute bepalen we samen welke kleur het beste past bij jouw huid. We geven je tevens adviezen hoe je het product het beste kunt aanbrengen. 

Vergoeding zorgverzekering

Inskin Institute is erkend door alle zorgverzekeraars.
Je kunt de kosten van het product declareren uit de aanvullende zorgverzekering.
De hoogte van de vergoeding is afhankelijk van jouw verzekering. Bij vergoeding
uit de aanvullende zorgverzekering wordt geen aanspraak gemaakt op je eigen
risico.

Vragen over tijdelijke camouflagetherapie

Wat maakt Oxygenetix anders dan normale make-up?

Oxygenetix geeft een betere dekking dan normale make-up op een natuurlijke manier. De foundation is sterk waterbestendig en geeft niet af. Het beschermt de huid tegen schadelijke UVA- en UVB-stralen, werkt anti-aging en stimuleert aanmaak van collageen en elastine. De foundation bevat geen parabenen, laat de huid ademen en verstopt niet. Het is antibacterieel en heeft een uniek zuurstofcomplex waardoor de huid sneller herstelt van puistjes of na een behandeling.

Wordt Oxygenetix foundation vergoed?

Inskin Instiute is erkend door alle zorgverzekeraars. Je kunt de kosten van het product declareren uit de aanvullende zorgverzekering. De hoogte van de vergoeding is afhankelijk van jouw verzekering. Bij vergoeding uit de aanvullende zorgverzekering wordt geen aanspraak gemaakt op je eigen risico. 

Welke behandelingen vallen nog meer onder Camouflagetherapie?

Zoek je geen tijdelijke oplossing voor pigmentvlekken, roodheid of acne maar wil je er zo goed als blijvend vanaf? Dan biedt Inskin Institute diverse behandelingen aan om deze te verminderen.

Voor mijn huidskleur vind ik nooit de juiste kleur, hoe zit dit met Oxygenetix?

Er zijn 14 verschillende tinten verkrijgbaar. Voor ieder huidtype is er een beschikbaar!

Is dit product veilig om te gebruiken bij acne?

Ja, Oxygenetix heeft een speciale versie voor de acne-huid, die verstopt de poriën niet en helpt de acne te bestrijden. 

Kan ik Oxygenetix veilig gebruiken na een intensieve behandeling of wanneer mijn huid open is?

Ja, Oxygenetix is de enige foundation die je veilig kan gebruiken op een open huid na een peeling, microneedling of tijdens het Cosmelan-traject. De foundation werkt anti-bacterieel en het Ceravitae zuurstof-complex zorgt ervoor dat de huid sneller herstelt.