Ontdek Laser Ontharen van Wereldklasse in Haarlem - op korte afstand van Nieuw-Vennep!

Inskin Institute in Haarlem biedt een ongeëvenaarde ervaring in laser ontharen die de reis vanuit Nieuw-Vennep meer dan de moeite waard maakt. Wij begrijpen dat u op zoek bent naar de beste resultaten voor permanente ontharing, en wij zijn er trots op u precies dat te kunnen bieden. We hebben al vele inwoners van Nieuw Vennep naar volle tevredenheid mogen behandelen.

Laser ontharen bij Inskin Institute

Waarom Inskin Institute de Reis vanuit Nieuw-Vennep Waard Is

Top kwaliteit Laser Technologie

Onze moderne kliniek is uitgerust met de nieuwste laserapparatuur die vakkundig is ontworpen om optimale resultaten te behalen, ongeacht uw huidtype of haarkleur. Onze geavanceerde technologie zorgt voor een comfortabele behandeling en opmerkelijke resultaten.

Op Maat Gemaakte Behandelingen

Bij Inskin Institute begrijpen we dat iedereen uniek is. Daarom bieden we op maat gemaakte laser ontharingsbehandelingen die zijn afgestemd op uw specifieke behoeften en doelen. Onze ervaren huidtherapeuten zullen u begeleiden naar een persoonlijk behandelplan voor optimale resultaten.

Ervaren en Toegewijd Team

Ons team van ervaren professionals zet zich in om u een hoogwaardige ervaring te bieden. Hun expertise en zorgvuldigheid zorgen ervoor dat uw comfort en tevredenheid onze topprioriteit zijn tijdens elke behandeling.

Centrale Locatie in Haarlem

Hoewel we in Haarlem zijn gevestigd, is onze kliniek gemakkelijk bereikbaar vanuit Nieuw-Vennep. U kunt parkeren in parkeergarage de Kamp op nog geen 3 minuten loopafstand van onze mooie kliniek.

Een Stap naar Perfectionering

Laat de afstand u niet weerhouden van het bereiken van de perfecte ontharing. Inskin Institute staat klaar om u te helpen uw gewenste resultaten te bereiken en uw zelfvertrouwen te vergroten.

Plan uw Reis naar Perfectie Vandaag!

Neem de stap naar een haarvrije toekomst en laat Inskin Institute in Haarlem uw bestemming zijn voor hoogwaardige laser ontharing. Ook bieden wij behandeling aan met de Morpheus8 en Hydrafacial Meer weten? Plan dan zelf een vrijblijvende en gratis intake in, met eventueel een gratis huidscan middels onze Observ520x.

Lees meer over Laser ontharen

5 Vragen over laser ontharen

Hoe werkt laser ontharen?

Laser ontharen maakt gebruik van geconcentreerde lichtstralen die door het pigment in de haarzakjes worden geabsorbeerd. Dit proces verwarmt de haarzakjes, beschadigt hun groeicapaciteit en voorkomt zo toekomstige haargroei.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Gemiddeld zijn er 6 tot 8 sessies nodig om aanzienlijke haarvermindering te bereiken. De benodigde hoeveelheid kan variëren op basis van individuele factoren zoals haarkleur, huidtype en de te behandelen zone. Graag vertellen we je meer over het aantal behandelingen tijdens een gratis en vrijblijvende intake.

Wat voor laser gebruikt Inskin?

We maken gebruik van een laser van het Amerikaanse merk Inmode. Inmode is al jaren een toonaangevende partij op het gebied van non invasieve cosmetische behandelingen.

Kan ik elk lichaamsdeel ontharen?

Met onze moderne laser kunnen we elk lichaamsdeel ontharen. Oksels, benen, rug, schaamstreek. We helpen u graag.

Waarom kies ik voor Inskin Institute?

Bij Inskin Institute geven we je persoonlijk en deskundig huidadvies op maat. Je wordt behandeld door BIG-geregistreerde en HBO-opgeleide huidtherapeuten. Dat betekent dat wij handelen volgens de richtlijnen van de overheid en alleen werken met veilige, gecertificeerde apparatuur en producten. De huidtherapeuten van Inskin Institute hebben veel ervaring met laser ontharen en hebben al veel tevreden klanten in Haarlem en omgeving geholpen.

Dit zeggen klanten over ons