Welkom bij Inskin Institute: dé plek voor Laser Ontharen in Hoofddorp (onderdeel van Inskin Haarlem)

Bij Inskin Institute begrijpen we dat comfort, effectiviteit en resultaat essentieel zijn als het gaat om laserontharing. Als toonaangevend instituut in Haarlem zijn we verheugd om onze hoogwaardige laser ontharingsdiensten nu ook beschikbaar te stellen voor inwoners van Hoofddorp en omgeving.

Ook bieden wij behandelingen aan met onze Morpheus8 voor huidverjonging en verstrakking en HydraFacial voor een diepe hydraterende reiniging.

Laser ontharen bij Inskin Institute

Waarom Laser Ontharen bij Inskin Institute

Waarom Kiezen voor Laser Ontharen bij Inskin Institute:

  1. Geavanceerde Technologie: We gebruiken geavanceerde laserapparatuur die veilig en effectief is voor verschillende huidtypes en haarkleuren. Onze behandelingen worden uitgevoerd door ervaren professionals die streven naar optimale resultaten.
  2. Permanente Resultaten: Laserontharing bij Inskin Institute biedt langdurige resultaten. Vergeet regelmatig scheren, waxen of epileren. Onze behandelingen zijn gericht op permanente haarreductie, waardoor u de vervelende haargroei aanzienlijk kunt verminderen.
  3. Persoonlijke Aanpak: Ons team begrijpt dat iedereen unieke behoeften heeft. Daarom bieden wij een op maat gemaakt behandelplan, afgestemd op uw specifieke huid- en haarstructuur, om de beste resultaten te garanderen.
  4. Comfort en Veiligheid: Bij Inskin Institute streven we naar uw comfort en veiligheid tijdens de behandeling. We zorgen ervoor dat u zich op uw gemak voelt en bieden een zorgvuldig samengesteld behandelproces om eventueel ongemak te minimaliseren.
Lees meer over Laser ontharen

Waarom Hoofddorpers voor ontharen bij Inskin Institute Kiezen:

  1. Betrouwbare Expertise: Met onze jarenlange ervaring in huidverzorging en laserbehandelingen hebben we een reputatie opgebouwd als een vertrouwde partner voor vele tevreden klanten in Haarlem en omliggende gebieden.
  2. Convenient Gelegen in Haarlem: Onze mooie moderne kliniek is gevestigd op de Kleine Houtstraat, vlakbij parkeergarage de Kamp. Dit is op slechts een korte rit afstand van Hooddorp, waardoor veel inwoners van Hoofddorp ons ook weten te vinden.
  3. Toegewijd Team: Ons team van professionals staat garant voor hoogwaardige zorg en een vriendelijke benadering. We streven ernaar om uw ervaring bij Inskin Institute aangenaam en bevredigend te maken.

Maak vandaag nog een afspraak bij Inskin Institute in Haarlem voor een laser ontharingsconsultatie en ontdek hoe wij u kunnen helpen om afscheid te nemen van ongewenst haar op een veilige, effectieve en duurzame manier. Wij verwelkomen u graag voor een soepele en zorgzame laserontharingservaring! Of zien we u voor onze andere behandelingen zoals de Morpheus8, of HydraFacial?

Plan zelf uw afspraak in of neem contact op met ons. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden tijdens onze gratis en vrijblijvende intake. U kunt ook kiezen voor een intake met gratis scan van uw huid te laten maken middels de Observ520x.

Onze behandelingen

5 Vragen over laser ontharen

Hoe werkt laser ontharen?

Laser ontharen maakt gebruik van geconcentreerde lichtstralen die door het pigment in de haarzakjes worden geabsorbeerd. Dit proces verwarmt de haarzakjes, beschadigt hun groeicapaciteit en voorkomt zo toekomstige haargroei.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Gemiddeld zijn er 6 tot 8 sessies nodig om aanzienlijke haarvermindering te bereiken. De benodigde hoeveelheid kan variëren op basis van individuele factoren zoals haarkleur, huidtype en de te behandelen zone. Graag vertellen we je meer over het aantal behandelingen tijdens een gratis en vrijblijvende intake.

Wat voor laser gebruikt Inskin?

We maken gebruik van een laser van het Amerikaanse merk Inmode. Inmode is al jaren een toonaangevende partij op het gebied van non invasieve cosmetische behandelingen.

Kan ik elk lichaamsdeel ontharen?

Met onze moderne laser kunnen we elk lichaamsdeel ontharen. Oksels, benen, rug, schaamstreek. We helpen u graag.

Waarom kies ik voor Inskin Institute?

Bij Inskin Institute geven we je persoonlijk en deskundig huidadvies op maat. Je wordt behandeld door BIG-geregistreerde en HBO-opgeleide huidtherapeuten. Dat betekent dat wij handelen volgens de richtlijnen van de overheid en alleen werken met veilige, gecertificeerde apparatuur en producten. De huidtherapeuten van Inskin Institute hebben veel ervaring met laser ontharen en hebben al veel tevreden klanten in Haarlem en omgeving geholpen.

Dit zeggen klanten over ons