Acne behandeling Haarlem

ACNE BEHANDELING HAARLEM | Heb jij last van acne of littekens als gevolg van acne op je gezicht of rug? Wist je dat acne een huidaandoening is die heel veel verschillende vormen kent? Veel mensen denken dat acne iets is wat ontstaat in de jeugd, ook wel de bekende jeugdpuistjes. Acne is echter niet afhankelijk van leeftijd en kan dus ook op iedere leeftijd ontstaan. Vooral acne in het gezicht kan psychische problemen geven. Door de onzekerheid die je ervaart, kan het je dagelijks plezier in het leven in zekere mate ontnemen.Inskin Institutewil je graag helpen bij het behandelen vanacne. Wij kunnen je helpen met een behandeling om de acne te stabiliseren en ervoor zorgen dat symptomen en littekens verbeteren of zelfs verdwijnen.

Maak een afspraak

Start vandaag nog met een acne behandeling in Haarlem

Acne is eigenlijk een ontsteking van een deel van de huid waarin de talgklier zit. Deze ontsteking kan meerdere redenen hebben. Wist je bijvoorbeeld dat ook voeding en stress acne sterk kan verergeren? Daarnaast heeft de invloed van je hormonen een uitwerking op de acne. Door de hormonen neemt de talgproductie toe en verandert je huid namelijk steeds en deze verandering heeft zijn weerslag op de acne.

De eerste stap van het behandelen is een compleet behandelplan opstellen waarbij we kijken naar je huid, de ernst van de acne, je leeftijd en symptomen. Afhankelijk van onze evaluatie wordt er gekeken welke aanpak het beste bij jouw huid past. Dit kan zijn:

 • Aanpak en behandelen van onzuiverheden
 • Focus op ontstekingen in de huid en hier een behandelingsplan voor opstellen
 • Het verwijderen van littekens en het verbeteren van de vette en/of doffe huid

De acne behandeling in Haarlem wordt uitgevoerd door middel van verschillende mogelijkheden, en betreft ook mogelijkheden voor acne behandeling op de rug. 

 • Laserbehandeling
 • Uitreinigen
 • Peelings
 • Littekenbehandeling

Naast dat wij er alles aan gaan doen om jouw huid weer in balans te krijgen, verwachten we dat jij zelf ook thuis aan de slag gaat. Voor een optimaal resultaat is het dagelijks gebruik van huidproducten thuis en voedingsadviezen essentieel. Samen maken wij jouw huid weer happy!


Maak een afspraak

 • Microneedling

  Microneedling is een wetenschappelijk erkende en veilige techniek. Superfijne naaldjes van chirurgisch staal maken honderden microkanaaltjes in de huid, zonder deze te beschadigen. Via de microkanaaltjes kunnen werkstoffen diep in de huid doordringen. Tijdens de behandeling gebruiken we hoogwaardige boosters en medische peelings van het merk Dermeceutic. Deze producten bevatten actieve ingrediënten die tot 200 maal beter in de huid komen. Hiermee kunnen we storende pigmentvlekken doeltreffend verminderen. Een bijkomend voordeel is dat de huid als gevolg van de behandeling ook meer collageen en elastine gaat aanmaken. Met 4 tot 6 behandelingen kun je een toename van 400 procent bereiken en een verdikking van de huid tot 140 procent! 

 • Chemische Peeling

  Bij Inskin Institute werken we met medische peelings van het merk Dermaceutics. De peelings zijn op basis van Glycolzuur, Salicylzuur, Melkzuur, Amandelzuur of Tricholoorazijnzuur (TCA). Voor elke type huid is er een geschikte peeling. Chemische peelings zijn vloeistoffen die bestaan uit een formulering van natuurlijke zuren. Met deze zuren kunnen we op een gecontroleerde en veilige manier pigmentvlekken behandelen. Afhankelijk van de diepte van het pigment en jouw huidtype, kiezen we voor een bepaald type peeling. Dit bepalen we samen op basis van jouw individuele wensen.

  Bij Inskin Instiute werken we met de Inmode en deze is CE- en FDA-gecertificeerd.

 • Hydrafacial

  Bij Inskin Institute bieden we de wereldbekroonde Hydrafacials aan.Het is een techniek waarbij we de huid in drie stappen behandelen zonder de  huid te beschadigen. Wil je niet de downtime van een chemische peeling of microneedling dat biedt deze behandeling een uitkomst. Met deze wetenschappelijk bewezen behandeling wordt de huid krachtig gereinigd, geëxfolieerd en verzadigd met ontstekingsremmende antioxidanten en hydratatie. Met deze behandeling kan je de huidconditie enorm mee verbeteren. De behandeling is volledig pijnloos, geen hersteltijd en je ziet direct resultaat!

 • Fractionele laser

  Bij Inskin Institute werken we met een revolutionaire techniek de Fractora van Inmode voor lijntjes en huidverslapping. Met deze techniek kan de huid op een doeltreffende manier in de diepte worden vernieuwd. Verschillende lagen van de huid worden gefractioneerd met naaldjes, waardoor de aanmaak van collageen en elastinevezels optimaal gestimuleerd wordt. Radiogolven zorgen ervoor dat het effect hiervan verveelvoudigd wordt. Er bestaat geen enkele andere behandeling waarmee je de huid zo’n effectieve collageen boost kan geven waardoor de huid strakker, gladder en sterker wordt. Gemiddeld heb je 3 tot 5 behandelingen nodig met een interval van 6 weken. De Fractora is CE-en FDA-gecertificeerd, wat de veiligheid van de apparatuur waarborgt. 

 • IPL behandeling

  IPL (Intense Pulsed Light) een effectieve manier om ouderdomsvlekken en roodheid mee te behandelen. Bij Inskin Institute werken we met de Lumecca van het InMode-systeem. Door de ingebouwde koeling en juiste lichtverspreiding is de Lumecca geschikt voor de meeste huidtypen. Een bijkomend voordeel van deze behandeling is dat IPL de huid ook verstrakt. De vrijgekomen energie stimuleert namelijk de collageenaanmaak in de huid. In de laser zit een koelsysteem, waardoor de behandeling goed te verdragen is. 

  Bij Inskin Instiute werken we met het InMode-systeem, deze apparatuur is CE- en FDA-gecertificeerd en dus veilig.

 • Combinatiebehandeling

  Tijdens het behandeltraject combineren we verschillende technieken met elkaar of wisselen we deze af, om tot een optimaal resultaat te komen. De werking en resultaten van al onze behandelmethoden zijn wetenschappelijk bewezen.

Dit zeggen klanten over ons

Vragen over huidveroudering

Wat veroorzaakt huidveroudering

Naast de huidveroudering die genentisch is bepaald (60%), wordt de overige 40% bepaald door omgevingsfactoren zoals blootstelling aan zonlicht, luchtvervuiling, roken, voeding en stress. Dit kun je met de juiste producten en behandelingen beïnvloeden.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Gemiddeld heb je 4 tot 6 behandelingen nodig voor zichtbaar resultaat. Huidverbetering is net als sporten, als je de conditie niet op peil houdt loopt het resultaat weer terug. Ons advies is het resultaat te onderhouden met de juiste thuisproducten en onderhoudsbehandelingen. 

Moet ik geadviseerde thuisproducten gebruiken?

Deze producten zorgen voor een optimaal resultaat. Zij zorgen ervoor dat de huid beter doorlaatbaar wordt zodat de actieve werkstoffen optimaal hun werk kunnen doen. Ook zal de huid na de behandeling sneller herstellen en het effect kan je er mee behouden. 

Zijn de behandelingen pijnlijk?

We zullen eerlijk zijn: de behandelingen zijn niet prettig, maar over het algemeen worden de behandelingen goed verdragen. 

Kan ik deze behandelingen combineren met botox en fillers?

Ja dat kan, alleen adviseren we 2 weken tussen de behandelingen te laten zitten. 

Waarom kies ik voor Inskin Institute?

Bij Inskin Institute geven we je persoonlijk en deskundig huidadvies op maat. Je wordt behandeld door BIG-geregistreerde en HBO-opgeleide huidtherapeuten. Dat betekent dat wij handelen volgens de richtlijnen van de overheid en alleen werken met veilige, gecertificeerde apparatuur en producten. Een mooie en gezonde huid bereik je alleen met bewezen technieken, wetenschappelijk onderbouwde methodes, de juiste kennis en ervaring en effectieve producten en hoogwaardige apparatuur. Bij Inskin Institute bieden we de beste medische cosmetische oplossingen en sta jij centraal!