Morpheus8 behandeling in Haarlem

Morpheus 8 is de # 1 behandeling in huidverstrakking in Nederland en is al jaren bekend in Amerika!


Ben je ontevreden over onregelmatigheden en het gebrek aan stevigheid van je huid? Of heb je te maken met fijne lijntjes, acne en de bijbehorende littekens, striae of voelt je huid wat verslapt aan? Onze huidverbeterende behandeling met de Morpheus8 biedt hiervoor de oplossing. Deze combinatie van microneedling en radiofrequente energie (RF) vervangt het beschadigd weefsel en verstrakt de huid, zowel op het lichaam als in het gezicht. Daarnaast is dit een niet ingrijpende behandeling, geschikt voor elk huidtype met minimale hersteltijd en verbluffende resultaten.

Plan zelf een afspraak

Behandelingen

Morpheus8 is een wetenschappelijk erkende en veilige techniek voor huidverbetering. De behandeling verjongt de huid die microneedling combineert met radiofrequentie (RF) energie. De combinatie maakt deze behandeling uniek, aangezien microneedling op zichzelf staand al huidcellen kan vernieuwen en versterken. Morpheus8 activeert de productie van collageen en elastine vezels in de diepere huidlagen maar remodelleert tevens de huid, want de radiofrequentie kan zelfs de vetlaag bereiken. De Morpheus8 gebruikt micronaaldjes van 4000 micron en kan de huidlagen tot een dieper niveau vernieuwen dan normale microneedling. Door de radiofrequentie, maakt deze behandeling zich daarom ook zeer geschikt voor het behandelen van lichaamsdelen die verslapt zijn of overtollig vetweefsel hebben.

Morpheus8 gebruikt een kopstuk van hele kleine naaldjes gecombineerd met radiofrequente energie (RF) wat resulteert in warmteopbouw. De minuscule naaldjes kunnen in de diepere huidlagen penetreren, zelfs tot in het vetweefsel. De Morpheus8 is daarom anders dan de reguliere microneedling, die vaak alleen het oppervlak kan behandelen. De gaatjes die worden gemaakt tijdens de behandeling stimuleren het natuurlijke genezingsproces van de huid, wat resulteert in de aanmaak van collageen en elastine vezels en stimuleert een versnelde celdeling. Daarnaast wordt het bestaande weefsel in de kanaaltjes vervangen. De radiofrequentie zorgt voor een gecontroleerde verwarming van het weefsel, waardoor de aanmaak van collageen en elastine vezels extra wordt gestimuleerd. Dit zorgt ervoor dat de huid verstrakt, verbetert, verstevigt, egaler en gelift wordt zowel op het lichaam als in het gezicht.Een niet ingrijpende behandeling met minimale hersteltijd. Het uiteindelijke resultaat is zichtbaar tot 3 maanden na de laatste behandeling.

Plan zelf een afspraak

 • Huidveroudering

  Zichtbare huidverbetering is écht mogelijk en we helpen je er graag bij! Met bewezen technieken zoals de Fractora kunnen we je huid een flinke boost geven. Waarbij je geleidelijk gaat zien dat de huid steviger en strakker wordt. En met de juiste thuisproducten kun je nog meer resultaat bereiken en het effect langer behouden. 

 • Littekens 

  Littekens kunnen ontstaan na een beschadiging van de huid. In principe ontstaat na elke wondje in de huid een litteken. Sommige zijn niet eens zichtbaar en anderen zijn wel duidelijk te zien. Ze kunnen veroorzaakt zijn door een operatie, een ongeval, een zwangerschap maar ook door bijvoorbeeld acne. Waarom het ene litteken meer opvalt dan het andere litteken heeft met verschillende factoren te maken, zoals de diepte van de wond, de plaats, maar ook hoe jouw wondgenezing verloopt, erfelijke aanleg en hoe gezond je bent. Al deze aspecten hebben invloed op hoe het litteken zich gaat vormen. Zo kunnen littekens verheven (op de huid liggend) of verzonken zijn, verkleefd zijn of ze hebben een andere kleur dan de omliggende huid. Littekens kun je nooit helemaal volledig verwijderen, maar wij kunnen je wel helpen met onze huidtherapeutische behandelingen om ze minder zichtbaar te maken. 

 • Striae

  Striae zijn striemen op de huid die kunnen ontstaan doordat de huid plaatselijk te veel is opgerekt in een korte tijd. Het onderhuidse bindweefsel is als het ware gescheurd. Meestal zien we striae na een zwangerschap, intensieve lengtegroei in de pubertijd, bij een snelle gewichtstoename en bij overmatige spiergroei. Striae geeft verder geen gezondheidsklachten maar kan cosmetisch storend zijn. Zeker 70 procent van de vrouwen en 40 procent van de mannen heeft met dit probleem te maken. Factoren zoals hormonen, aanleg en huidtype kunnen allemaal bijdragen aan het ontstaan van deze onderhuidse littekens. 

Welke huidproblemen kan je behandelen met de Morpheus8?

Morpheus8 is een technologie die voor verschillend huidproblemen kan worden toegepast.

 • Het verstrakken van het gelaat en de kaaklijn
 • Het verminderen van pigmentvlekken
 • Het verstrakken van onderkin en hals
 • Het verminderen van verslapte huid en kringen rondom de oogleden.
 • Het verstrakken van hangende knieën, armen en buikverslapping
 • Het verminderen van acne
 • Het verminderen van chirurgische en acnelittekens en striae
Plan zelf een afspraak

Dit zeggen klanten over ons

Belangrijk om te weten

Het aantal benodigde sessies kan variëren afhankelijk van de individuele behoeften, maar veel patiënten zien al na één behandeling verbetering. Het advies is een kuur van 3 behandelingen met een interval van 8-12 weken. Het uiteindelijke resultaat is zichtbaar 3 maanden na de laatste behandeling.

De hersteltijd van de behandeling is minimaal en afhankelijk van het gebied dat behandeld wordt en de intensiteit van de behandeling. De huid kan tijdelijk wat rood en licht gezwollen zijn en prikkelend aanvoelen, maar dit is tijdelijk. Na de behandeling is het belangrijk de huid de eerste 24 uur droog te houden. Na de behandeling adviseren wij om geen exfoliërende producten te gebruiken en de huid zo goed mogelijk tegen de zon te beschermen. We zullen je adviseren over de juiste post-treatment crèmes en medische foundation die zorgen voor extra comfort en een sneller herstel van de huid. 

Vergoeding zorgverzekering

Inskin Institute is erkend door alle zorgverzekeraars. Huidtherapie wordt vaak vergoed vanuit de aanvullende zorgverzekering. De hoogte van de vergoeding is afhankelijk van jouw verzekering. Bij vergoeding uit de aanvullende zorgverzekering wordt geen aanspraak gemaakt op je eigen risico. 

Vragen over Morpheus8 behandeling

Wordt deze therapie vergoed?

Als het gaat om een medische indicatie dan wordt het soms vergoed vanuit de aanvullende zorgverzekering. Inskin Institute wordt erkend door alle zorgverzekeraars

Hoe ziet mijn huid eruit na een behandeling?

Na een behandeling kan de huid rood zijn, licht zwellen en je kunt een prikkelend gevoel ervaren. We kunnen indien gewenst medische camouflage aanbrengen waarmee je gewoon door kunt gaan met je dagelijkse activiteiten. 

Heb ik een doorverwijzing nodig van mijn huisarts?

Nee, huidtherapie is direct toegankelijke zorg en een doorverwijzing is niet nodig. We zijn aangesloten bij alle zorgverzekeraars. 

 Is deze behandeling pijnlijk?

Deze behandeling voeren we uit i.c.m. verdovingzalf en je zal minimaal wat van de behandeling voelen.

Waarom kies ik voor Inskin Institute?

Bij Inskin Institute geven we je
persoonlijk en deskundig huidadvies op maat. Je wordt behandeld door BIG-geregistreerde en HBO-opgeleide huidtherapeuten. Dat betekent dat wij handelen volgens de richtlijnen van de overheid en alleen werken met veilige, gecertificeerde apparatuur en producten. Een mooie en gezonde huid bereik je alleen met bewezen technieken, wetenschappelijk onderbouwde methodes, de juiste kennis en ervaring, effectieve producten en hoogwaardige apparatuur. Bij Inskin Institute bieden we de beste medisch cosmetische oplossingen en sta jij centraal!